Mitch Eelants

❝ Consumentengedrag en marketingcommunicatie behapbaar maken, dat is wat ik wil. Hiervoor startte ik GedragvandeConsument.nl in 2016 ❞

Het verhaal

Mitch Eelants, oprichter van GedragvandeConsument.nl, Marketingstrategie Consultant en daarnaast werkzaam als Database Marketeer.

Als Marketingstrateeg help ik ondernemingen een compleet en actueel beeld te geven van hun klanten en markten. Op deze manier kunnen zij betere, datagedreven beslissingen nemen en hun klantwaarde vergroten.

Direct na mijn middelbare school wist ik dat mijn interessegebied ligt in consumentengedrag en marketing. Vandaar dat ik de bachelor Commerciële Economie heb afgerond, gevolgd door twee masters: Marketing Management en Marketing Analytics. 

GedragvandeConsument.nl heb ik opgericht met het doel om verschillende modellen en theorieën behapbaar te maken voor studenten en professionals. Dit doe ik door marketing gerelateerde onderwerpen per thema te vertalen naar eenvoudige en to-the-point artikelen in de kennisbank. Daarnaast sta ik (beginnende) ondernemers graag bij het ontwikkelen van hun bedrijfsdoelen, bijvoorbeeld door het schrijven van een ondernemings- of marketingplan. GedragvandeConsument.nl is daarmee voor mij de perfecte manier om mijzelf met veel plezier te blijven ontwikkelen.

Contact

Stuur mij gerust een bericht via het contactformulier.

Contactgegevens

GedragvandeConsument.nl
onderdeel van EM Solution

Mary Zeldenrustlaan 31, 5122CC Rijen

KvK-nummer: 83531424
BTW-nummer: NL003836652B71

info@gedragvandeconsument.nl
+31(0)6 57 622 15