Mitch Eelants

❝ Consumentengedrag en marketingcommunicatie behapbaar maken, dat is wat ik wil. Hiervoor ontwikkelde ik GedragvandeConsument.nl in 2016 ❞

Het verhaal

Mitch Eelants, Marketingstrategie Consultant, Database Marketeer bij Feyenoord en oprichter van GedragvandeConsument.nl.

Als Marketing Analist & Strateeg help ik organisaties om met betrouwbare segmentatie data en analyses een compleet en actueel beeld te geven van klanten en markten. Op deze manier kunnen zij betere, datagedreven beslissingen nemen en hun klantwaarde vergroten.

GedragvandeConsument.nl heb ik opgericht met het doel om verschillende modellen en theorieën behapbaar te maken voor studenten en professionals door content te plaatsen gerelateerd aan mijn academische achtergrond. Direct na mijn middelbare school wist ik dat mijn interessegebied ligt in consumentengedrag en marketing. Zodoende heb ik een bachelor Commerciële Economie afgerond, gevolgd door twee masters, Marketing Management en Marketing Analytics. GedragvandeConsument.nl is voor mij dan ook een manier om mijzelf te blijven ontwikkelen en ik haal er plezier uit om mij hier in mijn vrije tijd verder in te verdiepen.

Contact

Stuur mij gerust een bericht via het contactformulier.

Contactgegevens

GedragvandeConsument.nl
onderdeel van EM Solution

Mary Zeldenrustlaan 31, 5122CC Rijen

KvK-nummer: 83531424
BTW-nummer: NL003836652B71

info@gedragvandeconsument.nl
+31(0)6 57 622 15