Hulp nodig bij je

scriptie?

Met mijn begeleiding rond je jouw onderzoek op tijd af!

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding
Begeleiding op inhoud, structuur en proces
 Concrete feedback en inspiratie

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Herken jij deze situatie?

Ik help je opweg!

Moeite met beginnen?

Ik help je met opstarten en zorg dat je gemotiveerd wordt en blijft.

Vastgelopen?

Ik help je weer op weg door het creëren van structuur.

Stok achter de deur nodig?

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Studenten van deze scholen gingen je voor

Karel de Grote Hogeschool Logo
Hogeschool Rotterdam Logo
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Logo
Van Hall Larenstein Hogeschool Logo
Peddels marketingplan
Leiden Hogeschool Logo
Saxion Hogeschool Logo
Avans Hogeschool Logo
Karel de Grote Hogeschool Logo
Hogeschool Rotterdam Logo
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Logo
Leiden Hogeschool Logo
Peddels marketingplan
Avans Hogeschool Logo

Scriptiebegeleiding wanneer jij dat nodig hebt!

Het maakt niet uit waar in het proces jij je bevindt, ik bied hulp in elke fase van jouw onderzoek

Vanaf de start

Moet jij nog beginnen met het schrijven van je scriptie of plan van aanpak? Ik help jou met het opstellen van de onderzoeksvraag, juiste hypotheses en een goede onderzoeksopzet.

Tijdens je scriptie

Ben je al een tijdje bezig met je scriptie, maar loop je vast? Twijfel je of je onderzoeksvragen en hypothesen wel kloppen of weet je niet zeker of je onderzoeksmethode wel goed is? Ik kijk tijdens de scriptiebegeleiding samen naar je stukken en laat jou zien wat er aangepast moet worden en hoe je dat kunt doen. 

Na een afgekeurde scriptie

Is jouw scriptie afgekeurd en heb je hulp nodig bij jouw herkansing? Ik help jou om zo snel en efficiënt mogelijk een voldoende voor je scriptie te halen! Samen doorlopen we de feedback en ontvang jij concrete verbeterpunten. 

Wat andere studenten zeggen

Studenten die al gebruik hebben gemaakt van mijn scriptiebegeleiding

“Ik kan iedereen de diensten van Mitch aanbevelen. Mitch biedt een luisterend oor, stelt de juiste vragen en maakt écht tijd voor je vrij. Hierdoor is de aanpak van Mitch erg persoonlijk. De kwaliteit van Mitch is om lastige materie, simpel uit te leggen. Zelf liep ik erg vast tijdens het schrijven van mijn onderzoek en ben ik ervan overtuigd dat ik zonder de hulp van Mitch dit resultaat nooit had behaald. Dus loop je vast of wil je sparren over je project, bij Mitch ben je aan het juiste adres.”

Niek van Leest

Commerciële Economie, Avans Hogeschool

“Mitch is een expert als het gaat om het schrijven van marketingplannen en dat was precies wat ik zocht tijdens mijn afstudeerscriptie. Hij begrijpt de context van het probleem en formuleert concrete stappen die belangrijk zijn voor het plan.”

Guus Nellen

Commerciële Economie, Fontys Hogeschool

“Mitch heeft mij ontzettend goed geholpen met het adviseren van de afnemersonderzoek, waarbij diverse modellen en theorieën worden gebruikt. Zoek je een fijne sparringspartner die op een eerlijke manier feedback geeft, dan kan ik Mitch zeker aanraden! Het was voor mij erg waardevol!”

Niels van de Pas

Ondernemerschap & Retail Management, Avans Hogeschool

Jouw persoonlijke scriptiebegeleider

Maak kennis met jouw 1-op-1-begeleider

%

tevreden studenten

{

Mitch verzorgt jouw scriptiebegeleiding. Hij is de oprichter van GedragvandeConsument.nl, heeft al ruim 10 jaar ervaring en veel studenten geholpen tijdens het afstuderen.

Mitch Eelants

Begeleider en oprichter, GedragvandeConsument.nl

Samen aan de slag?

Vrijblijvende kennismaking

Prijzen scriptiebegeleiding

Persoonlijke 1-op-1-begeleiding, gegarandeerd voor het laagste tarief!

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik begeleiding aan?

Het is heel eenvoudig om scriptiebegeleiding aan te vragen! Als je het contactformulier invult plannen we zo snel mogelijk een gratis kennismakingsgesprek in. Hierin bespreken we alle relevante informatie over wat je zoekt in een goede begeleiding en de voorwaarden van je scriptie. Voordat je het weet gaan we samen aan de slag! 

Wat kost scriptiebegeleiding?

De kosten voor professionele scriptiebegeleiding zijn afhankelijk van het aantal uur dat je afneemt. Hoe meer uren jij aan begeleiding krijgt, des te voordeliger de tarieven. Bekijk het prijsoverzicht voor de actuele tarieven.

  Ik weet niet hoeveel uur ik nodig heb, is dat erg?

  Nee, zeker niet. Wij hanteren geen vaste uurpakketten. Dat betekent dat je scriptiebegeleiding kunt aanvragen en daarna zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je dat inschakelt. Je betaalt uiteindelijk enkel voor de uren begeleiding die je daadwerkelijk gehad hebt.

  Waarvoor kan ik scriptiebegeleiding gebruiken?

  Er zijn verschillende redenen waarvoor studenten gebruik maken van mijn scriptiebegeleiding, bijvoorbeeld:

  • Hulp bij het structureren van de scriptie: Het schrijven van een scriptie vereist vaak een duidelijke structuur en opbouw. Ik help bij het opstellen van een logische en samenhangende structuur voor je scriptie.
  • Professionele feedback op de inhoud: Ik geef feedback op de inhoud van de scriptie, inclusief de argumenten en conclusies. Dit helpt bij het verbeteren van de kwaliteit en diepgang van jouw scriptie.
  • Ondersteuning bij het onderzoeksproces: Ik help studenten bij het plannen en uitvoeren van onderzoek, het vinden van relevante literatuur en het analyseren van gegevens.
  • Motivatie en zelfvertrouwen: Het schrijven van een scriptie kan een uitdagend en overweldigend proces zijn, vooral als het de eerste keer is dat jij een groot onderzoeksproject uitvoert. Ik help je gemotiveerd te blijven en vergroot jouw zelfvertrouwen!
  • Tijdsbesparing: Ik help je tijd te besparen door efficiënter te werken en gerichte feedback te geven, waardoor jij minder tijd hoeft te besteden aan het opnieuw schrijven van delen van jouw scriptie.

  Ik schrijf geen scriptie maar een andere afstudeeropdracht. Kan ik daarvoor ook begeleiding krijgen?

  Dat kan zeker. Steeds meer opleidingen hebben geen scriptie, maar een andere vorm van afstuderen. Het kan dan gaan om een portfolio, moduleopdracht of stageverslag. In alle gevallen is de scriptiebegeleiding geschikt.

  Contactgegevens

  GedragvandeConsument.nl
  onderdeel van EM Solution

  Mary Zeldenrustlaan 31
  5122CC Rijen

  info@gedragvandeconsument.nl
  +31(0)6 57 622 15

  Gratis en vrijblijvend in contact

  Twijfel je of wil je gewoon even sparren? Daag ons uit!